Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe zrazy trochę inaczej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wołowe zrazy trochę inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-zrazy-troche-inaczej1-2.jpg)
![Krok 2 - Wołowe zrazy trochę inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-zrazy-troche-inaczej2-2.jpg)
![Krok 3 - Wołowe zrazy trochę inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-zrazy-troche-inaczej3-2.jpg)
![Krok 4 - Wołowe zrazy trochę inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-zrazy-troche-inaczej4-2.jpg)
Jak roladki będą już miękkie zdjąć je na talerz, a sos lekko odparować.
![Krok 5 - Wołowe zrazy trochę inaczej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowe-zrazy-troche-inaczej5-2.jpg)
wołowina | 8 dużych plastrów |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Musztarda miodowa Prymat | 8 łyżeczek |
kiełbasa | schabowa 10 dkg |
ogórki konserwowe | 2 sztuki |
cebula | 1 średnia sztuka |
pomidory suszone | 4 sztuki |
olej do smażenia | |
kostka mięsna | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: