Składniki:
wołowina | 1 kg |
cebula | 10 szt |
czosnek | 4 ząbki |
pieczarki | 20 szt |
wino czerwone | 1 szklanka |
przecier pomidorowy | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
pieprz | |
sól do smaku | |
masło klarowane | |
olej |
wołowina | 1 kg |
cebula | 10 szt |
czosnek | 4 ząbki |
pieczarki | 20 szt |
wino czerwone | 1 szklanka |
przecier pomidorowy | 4 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
pieprz | |
sól do smaku | |
masło klarowane | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: