Przepis i sposób przygotowania na: wołowina po burgundzku z leśnymi grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - wołowina po burgundzku z leśnymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-po-burgundzku-z-lesnymi-grzybami4-2.jpg)
![Krok 2 - wołowina po burgundzku z leśnymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-po-burgundzku-z-lesnymi-grzybami1-2.jpg)
![Krok 3 - wołowina po burgundzku z leśnymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-po-burgundzku-z-lesnymi-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - wołowina po burgundzku z leśnymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-po-burgundzku-z-lesnymi-grzybami2-2.jpg)
![Krok 5 - wołowina po burgundzku z leśnymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wolowina-po-burgundzku-z-lesnymi-grzybami0-2.jpg)
wołowina | 1 kg |
boczek | 200 gram |
cebula biała | 1 sztuka |
marchewka | 3 sztuki |
grzyby leśne | 500 gram |
wino czerwone wytrawne | 750 ml |
sól | |
mąka | |
świeże zioła |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: