Przepis i sposób przygotowania na: Z trzema ziarnami na trzech mąkach, czyli pyszne bułeczki
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
drożdże świeże | 25 g |
woda letnia | 300 ml |
mąka pszenna typ 450 | 225 g |
mąka pszenna pełnoziarnista | 85 g |
mąka orkiszowa | 140 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1,5 łyżeczki |
oliwa | 3 łyżki |
miód | 2 łyżeczki |
siemię lniane | 25 g |
słonecznik łuskany | 25 g |
sezam | 25 g |
mleko | do posmarowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: