Przepis i sposób przygotowania na: ZAPIEKANE KOPYTKA NA MAŚLE Z DUSZONYMI PIECZARKAMI I WARZYWAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZAPIEKANE KOPYTKA NA MAŚLE Z DUSZONYMI PIECZARKAMI I WARZYWAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kopytka-na-masle-z-duszonymi-pieczarkami-i-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - ZAPIEKANE KOPYTKA NA MAŚLE Z DUSZONYMI PIECZARKAMI I WARZYWAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kopytka-na-masle-z-duszonymi-pieczarkami-i-warzywami2-2.jpg)
SMACZNEGO!!!!!
![Krok 3 - ZAPIEKANE KOPYTKA NA MAŚLE Z DUSZONYMI PIECZARKAMI I WARZYWAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-kopytka-na-masle-z-duszonymi-pieczarkami-i-warzywami0-2.jpg)
ziemniaki | 1 kg |
mąka | ok.2 szkl |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 szt |
masło | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
warzywa mrożone | 1 (na patelnię) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: