Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane nadziane pieczarki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane nadziane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nadziane-pieczarki1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane nadziane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nadziane-pieczarki2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane nadziane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nadziane-pieczarki3-2.jpg)
Zapiekamy w temperaturze 180 stopniach ok 40 minut. Smacznego
![Krok 4 - Zapiekane nadziane pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nadziane-pieczarki4-2.jpg)
pieczarki | 10 szt |
ser feta | 200 gram |
natka pietruszki | |
cebula | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | |
ciasto francuskie | 1/2 opakowania |
pomidorki koktajlowe | 30 dkg |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: