Przepis i sposób przygotowania na: zapiekane naleśniki
Kroki postępowania
![Krok 1 - zapiekane naleśniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nalesniki13-2.jpg)
![Krok 2 - zapiekane naleśniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nalesniki14-2.jpg)
![Krok 3 - zapiekane naleśniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nalesniki15-2.jpg)
![Krok 4 - zapiekane naleśniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nalesniki17-2.jpg)
![Krok 5 - zapiekane naleśniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nalesniki16-2.jpg)
![Krok 6 - zapiekane naleśniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nalesniki18-2.jpg)
![Krok 7 - zapiekane naleśniki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-nalesniki19-2.jpg)
mąka | 300g |
jajko | 4 |
mleko | 500ml |
sól | szczypta |
olej | 2-3 łyżki |
woda |
twaróg | 500g |
żurawina suszona | garść |
cukier | 2-3 łyżki |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
śmietana 18 proc | 200g |
jajko | 2 |
cukier | 3-4 łyżki |
migdały |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: