Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane puree ziemniaczane z porem i kiełbaską
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane puree ziemniaczane z porem i kiełbaską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-puree-ziemniaczane-z-porem-i-kielbaska1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane puree ziemniaczane z porem i kiełbaską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-puree-ziemniaczane-z-porem-i-kielbaska2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane puree ziemniaczane z porem i kiełbaską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-puree-ziemniaczane-z-porem-i-kielbaska3-2.jpg)
ziemniaki | 60 dag |
mleko | 1/3 szkl |
masło | 2 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
por | 1 |
kiełbasa śląska | 20 dag |
Majeranek suszony Prymat | |
przyprawa do potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: