Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane warzywa pod beszamelem :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekane warzywa pod beszamelem :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-warzywa-pod-beszamelem-1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekane warzywa pod beszamelem :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-warzywa-pod-beszamelem-2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekane warzywa pod beszamelem :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-warzywa-pod-beszamelem-3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekane warzywa pod beszamelem :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-warzywa-pod-beszamelem-4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekane warzywa pod beszamelem :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekane-warzywa-pod-beszamelem-5-2.jpg)
warzywa mrożone | 450 gram |
szpinak mrożony | 8 brykietów |
sok pomidorowy | 2\3 szklanki |
makaron lasagne | 4 listki |
masło | 2 łyzki |
sól i pieprz | 1\3 łyzeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1\3 łyzeczki |
masło | 2 łyzki |
mąka pszenna | 2 łyzki |
mleko 3,2% | 400 ml |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
sól i pieprz | 1 szczypta |
pestki dyni | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: