Przepis i sposób przygotowania na: ZAPIEKANKA !
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZAPIEKANKA ! foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka103-2.jpg)
![Krok 2 - ZAPIEKANKA ! foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka104-2.jpg)
Następnie układamy kolejną taką samą warstwę - w zależności ile mamy skłądników przygotowanych.
![Krok 3 - ZAPIEKANKA ! foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka105-2.jpg)
![Krok 4 - ZAPIEKANKA ! foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka106-2.jpg)
![Krok 5 - ZAPIEKANKA ! foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka107-2.jpg)
![Krok 6 - ZAPIEKANKA ! foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka102-2.jpg)
ziemniaki | 10 szt |
kiełbasa | 50 dag |
cebula | 2 szt |
ser żółty | 40 dag |
śmietana | 1 szkl |
woda | 1/2 szkl |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
bazylia | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: