Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka chłopska w kapuście
Kroki postępowania
Warzywa umyć, pokroić w drobną kostkę razem z kiełbasą ( oprócz cebuli)warzywa dokładnie wymieszać dodać lekko podsmażoną na maśle cebulę, przyprawić do smaku.
ziemniaki | 1/2 kg |
pieczarki | 25 dag |
papryka | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
pętko wiejskiej kiełbasy | 1 szt. |
marchew duża | 1 szt |
mały por | 1 szt. |
burak ćwikłowy | 1 szt. |
masło | 1 łyżka |
przyprawa do potraw | 1 łyżka |
pieprz do smaku | |
liście kapusty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: