Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka florencka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka florencka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-florencka1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka florencka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-florencka2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka florencka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-florencka3-2.jpg)
![Krok 4 - Zapiekanka florencka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-florencka4-2.jpg)
![Krok 5 - Zapiekanka florencka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-florencka5-2.jpg)
![Krok 6 - Zapiekanka florencka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-florencka6-2.jpg)
szpinak mrożony | 10 dag |
makaron penne | 15 dag |
pieczarki | 20 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 |
czosnek ząbki | 2 |
mleko | 1 szkl |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ser żółty | 2 dag |
masło do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: