Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka na krakersach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekanka na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-na-krakersach1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekanka na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-na-krakersach2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekanka na krakersach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekanka-na-krakersach0-2.jpg)
krakersy | 1,5 opak. |
pomidory | 2 szt. |
ser żółty | 200 g |
cebula | 2 szt. |
mięso mielone | 700 g |
czosnek | 3 ząbki |
olej | 2 łyż. |
pomidory | 3 szt. |
ketchup | 1 łyż. |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
cynamon | 1/2 łyżecz. |
pieprz | 1/2 łyżecz. |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżecz. |
zioła | 1 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: