Składniki:
schab | 40 dag |
kapusta włoska | 1/2 główki |
cykoria | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 wiązka |
oliwa | 1 łyżka |
sól | do smaku |
sok z cytyny | 1/4 szklanki |
żurawina | 15 dag |
ser żółty | 30 dag |
przyprawy | 1/2 (do schabu) |
schab | 40 dag |
kapusta włoska | 1/2 główki |
cykoria | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 wiązka |
oliwa | 1 łyżka |
sól | do smaku |
sok z cytyny | 1/4 szklanki |
żurawina | 15 dag |
ser żółty | 30 dag |
przyprawy | 1/2 (do schabu) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: