Składniki:
bagietka | 1 sztuka |
kapusta pekińska | 1 garść |
pieczarki | 10 sztuka |
kukurydza | 2 łyżka |
rzodkiewka | 2 sztuka |
ogórek | 1 sztuka |
majonez | |
keczup | |
szczypior | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ser żółty | 2 garść (starty) |
bagietka | 1 sztuka |
kapusta pekińska | 1 garść |
pieczarki | 10 sztuka |
kukurydza | 2 łyżka |
rzodkiewka | 2 sztuka |
ogórek | 1 sztuka |
majonez | |
keczup | |
szczypior | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ser żółty | 2 garść (starty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: