Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany filet indyczy z kalafiorem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zapiekany filet indyczy z kalafiorem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-filet-indyczy-z-kalafiorem1-2.jpg)
![Krok 2 - Zapiekany filet indyczy z kalafiorem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-filet-indyczy-z-kalafiorem2-2.jpg)
![Krok 3 - Zapiekany filet indyczy z kalafiorem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zapiekany-filet-indyczy-z-kalafiorem3-2.jpg)
filet z indyka | 500 g |
majonez | 4 łyżki czubate |
ser żółty | 1/2 szkl |
sól i pieprz | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
szczypiorek | 2 łyżki |
bazylia | 3 listki |
kalafior | 1/2 szt |
cebula | 1 szt mała |
ząbki czosnku | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: