Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zarzucajka

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka
1 szt
kostka rosołowa
2 szt
ziemniaki
60 dag
porcja rosołowa
50 dag
kiełbasa
30 dag
kapusta biała
1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Zarzucajka

Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku,namoczyć w zimnej wodzie.po ok 5 min.zmienić wodę i gotować na małym ogniu.
W drugim garnuszku wstawić porcję rosołową dodać kostki rosołowe,marchewkę zetrzeć na tarce o średnich oczkach,ziemniaki obrać i pokroić w kosteczkę, gotować razem z porcją rosołową, gdy ziemniaki będą juz miękkie dodac kapustę.doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak