Przepis i sposób przygotowania na: zawiesisty krupnik z pulpetami
Kroki postępowania
![Krok 1 - zawiesisty krupnik z pulpetami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zawiesisty-krupnik-z-pulpetami1-2.jpg)
![Krok 2 - zawiesisty krupnik z pulpetami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zawiesisty-krupnik-z-pulpetami2-2.jpg)
![Krok 3 - zawiesisty krupnik z pulpetami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zawiesisty-krupnik-z-pulpetami3-2.jpg)
![Krok 4 - zawiesisty krupnik z pulpetami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zawiesisty-krupnik-z-pulpetami0-2.jpg)
bulion | 2 litry |
kasza jęczmienna | 1/2 szklanki |
marchew | 200 g |
pietruszka korzeń | 100 g |
por (biała część) | |
seler naciowy | 5 gałązek |
ziele angielskie | 3 kulki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 liść |
mięso mielone | 250 g |
natkapietruszki siekana | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/3 szklanki |
mleko | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: