Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka duszone z risotto
Pieczarki wypłukać, osączyć i wrzucić na kilka minut na patelnię, przyrumienić na tłuszczu, posypać solą i pieprzem, podać do risotta i żeberek.
żeberka | 3 porcje |
ryż | 1 szkl |
bulion | 2 szkl |
cebula | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
natka selera | garść |
bazylia | szczypta |
oregano | szczypta |
majeranek | szczypta |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia | |
pieczarki | 200 g |
włoszczyzna suszona | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: