Przepis i sposób przygotowania na: ZIEMNIACZANE PANIEROWANE KULECZKI
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZIEMNIACZANE PANIEROWANE KULECZKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-panierowane-kuleczki1-2.jpg)
![Krok 2 - ZIEMNIACZANE PANIEROWANE KULECZKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-panierowane-kuleczki2-2.jpg)
![Krok 3 - ZIEMNIACZANE PANIEROWANE KULECZKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-panierowane-kuleczki3-2.jpg)
Idealne do każdej potrawy
![Krok 4 - ZIEMNIACZANE PANIEROWANE KULECZKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziemniaczane-panierowane-kuleczki4-2.jpg)
ziemniaki ugotowane | 1 kg |
mąka pszenna | 1 szklanki |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
jajko | 2 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: