Przepis i sposób przygotowania na: Ziołowe mielone z sosem śmietanowo- ziołowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ziołowe mielone z sosem śmietanowo- ziołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziolowe-mielone-z-sosem-smietanowo-ziolowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Ziołowe mielone z sosem śmietanowo- ziołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziolowe-mielone-z-sosem-smietanowo-ziolowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Ziołowe mielone z sosem śmietanowo- ziołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ziolowe-mielone-z-sosem-smietanowo-ziolowym3-2.jpg)
mięso mielone | 1 kg |
koperek | 1 pęczek |
lubczyk świeży | 1 pęczek |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
mleko 3,2% | 1 szklanka |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
olej | do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
woda | 150 ml |
śmietana | 150 ml |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
lubczyk świeży | 3 łyżki |
koperek | 3 łyżki |
tymianek cytrynowy | |
estragon | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: