Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy1-2.jpg)
![Krok 2 - Zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy2-2.jpg)
![Krok 3 - Zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy3-2.jpg)
![Krok 4 - Zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy4-2.jpg)
![Krok 5 - Zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy5-2.jpg)
![Krok 6 - Zrazy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy6-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 1 kg |
cebula biała | 1 |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
ogórek kiszony | 2 |
papryka czerwona | 1 |
kiełbasa | 1 wędzona |
chleb | 2 kromki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
Musztarda sarepska Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: