Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z kapustą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zrazy z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-kapusta-1-2.jpg)
![Krok 2 - Zrazy z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-kapusta-2-2.jpg)
![Krok 3 - Zrazy z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-kapusta-3-2.jpg)
![Krok 4 - Zrazy z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-kapusta-4-2.jpg)
![Krok 5 - Zrazy z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-kapusta-5-2.jpg)
wieprzowina | 1 kg |
kapusta kiszona | 1 kg |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
mąka | |
cebula | 2 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: