Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z karkówki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zrazy z karkówki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-karkowki13-2.jpg)
![Krok 2 - Zrazy z karkówki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-karkowki14-2.jpg)
![Krok 3 - Zrazy z karkówki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zrazy-z-karkowki12-2.jpg)
karkówki | 1 kg |
sól | 0,5 łyżeczki |
pieprz | 0,5 łyżeczki |
Farsz: | |
cebule | 2 sztuki |
pieczarek | 20 dag |
natka pietruszki | natka |
sałata | |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
musztarda | |
obtoczenie: | |
jajko | 2 sztuki |
mąki | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: