Przepis i sposób przygotowania na: Zupa botwinkowa z ricottą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa botwinkowa z ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwinkowa-z-ricotta1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa botwinkowa z ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwinkowa-z-ricotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa botwinkowa z ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwinkowa-z-ricotta3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa botwinkowa z ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwinkowa-z-ricotta4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa botwinkowa z ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-botwinkowa-z-ricotta0-2.jpg)
botwinka | 2 pęczki |
młoda marchewka | 2 średnia |
pietruszka | 1 szt |
młode buraczki czerwone | 3 średnie |
ricotta | 10 dag |
smietana 18% | 100 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 5 ziaren |
ocet winny | 2 łyżka |
koperek | 1 duży pęczek |
sól | |
pieprz | |
sok z cytryny | |
mąka pszenna | 1 łyżka |
wywar z kurczaka | 100 (esencjonalny) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: