Przepis i sposób przygotowania na: Zupa buraczkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa buraczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-buraczkowa27-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa buraczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-buraczkowa28-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa buraczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-buraczkowa29-2.jpg)
woda | 3 litry |
buraki czerwone | 5-6 sztuk |
cebula biała | 1 sztuka |
marchew | 1-2 sztuki |
żeberka wieprzowe | 0,5 kg |
Majeranek suszony Prymat | 5 łyżeczek |
ocet | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
przyprawa uniwersalna | 2 łyzeczki |
śmietana 18 proc | 5 łyżek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: