Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Cebulowa - odwiedziny Francji
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa Cebulowa - odwiedziny Francji foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-odwiedziny-francji1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa Cebulowa - odwiedziny Francji foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-odwiedziny-francji2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa Cebulowa - odwiedziny Francji foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-odwiedziny-francji3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa Cebulowa - odwiedziny Francji foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-odwiedziny-francji4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa Cebulowa - odwiedziny Francji foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-odwiedziny-francji5-2.jpg)
Pod koniec doprawiamy pieprzem i solą.
Z bagietki robimy grzanki, wierzch obsypujemy startym żółtym serem (lub darujemy sobie ser jeśli liczymy kalorie ;) ). Można delikatnie podgrzać w mikrofali aby ser się roztopił.
Polecam zamianę tradycyjnej bagietki na bułeczki czosnkowe :)
SMACZNEGO :)
Bulion warto zrobić samemu jednak jest też wersja dla tych bardziej leniwych (2 kostki wołowe, 1 kostka drobiowa i 1,5l wrzątku).
![Krok 6 - Zupa Cebulowa - odwiedziny Francji foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-cebulowa-odwiedziny-francji6-2.jpg)