Składniki:
kości wieprzowe | 30 dkg |
cytryna | 2 szt |
mąka | 3 łyżki |
śmietana | 5 łyżek |
zielona pietruszka | 2 łyżeczki |
ryż | 15 dkg |
masło roślinne | 2 łyżeczki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
włoszczyzna | 25 dkg[bez kapusty] |
kości wieprzowe | 30 dkg |
cytryna | 2 szt |
mąka | 3 łyżki |
śmietana | 5 łyżek |
zielona pietruszka | 2 łyżeczki |
ryż | 15 dkg |
masło roślinne | 2 łyżeczki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
włoszczyzna | 25 dkg[bez kapusty] |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: