Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zupa cytrynowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kostki rosołowe
2 szt
sok z cytryny
1 szt
ryż
150 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cytrynowa

W garnuszku zagotować litr wody.wsypać do niej wypłukany ryż.Gdy ryż będzie kiękki, dodać kostki rosołowe oraz sok z cytryny.
Żółtka jajek roztrzepać z kilkoma łyżkami przegotowaniej wody.
Zupę zestawić z ognia.dodać do niej żółtka.zamieszać. po podaniu udekorować koprekiem posiekanym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak