Przepis i sposób przygotowania na: Zupa dyniowo-ryżowa na ostro
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa dyniowo-ryżowa na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowo-ryzowa-na-ostro1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa dyniowo-ryżowa na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowo-ryzowa-na-ostro2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa dyniowo-ryżowa na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowo-ryzowa-na-ostro3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa dyniowo-ryżowa na ostro foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-dyniowo-ryzowa-na-ostro4-2.jpg)
szynka wieprzowa | surowa 1-1,5 kg |
ryż do risotto | 200 g |
dynia | Hokkaido 1 kg (cała) |
mleko | 2 szkl. |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
papryczka chili | średnia |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: