Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA FASOLOWA
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZUPA FASOLOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa28-2.jpg)
![Krok 2 - ZUPA FASOLOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa29-2.jpg)
![Krok 3 - ZUPA FASOLOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa30-2.jpg)
![Krok 4 - ZUPA FASOLOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa31-2.jpg)
![Krok 5 - ZUPA FASOLOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa32-2.jpg)
fasola Jaś | 400 g |
marchew | 1 kg |
ziemniaki | 1 kg |
żeberka wędzone | 300 g |
boczek wędzony | 150 g |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: