Przepis i sposób przygotowania na: Zupa fasolowa podawana w grahamce
Kroki postępowania
Następnego dnia zalewamy czysta woda i gotujemy do miękkości.
![Krok 1 - Zupa fasolowa podawana w grahamce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-podawana-w-grahamce1-2.jpg)
Dorzucamy także pokrojoną kiełbasę.Chwilę smażymy razem.
![Krok 2 - Zupa fasolowa podawana w grahamce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-podawana-w-grahamce2-2.jpg)
Dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, ziarna ziela angielskiego i liść laurowy.
Gotujemy do miękkości.
Przecier z mąką rumienimy na 3 łyżkach oleju. Rozcieńczamy w wywrze z zupy i wlewamy z powrotem do garnka.
Doprawiamy majerankiem,Kucharkiem i pieprzem.
![Krok 3 - Zupa fasolowa podawana w grahamce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-podawana-w-grahamce3-2.jpg)
Podpiekamy w temp 200 stopni przez 10 minut.
![Krok 4 - Zupa fasolowa podawana w grahamce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-podawana-w-grahamce4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa fasolowa podawana w grahamce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-fasolowa-podawana-w-grahamce0-2.jpg)