Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gołąbkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa24-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa25-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa26-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa27-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa28-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa29-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 60 dag |
kapusta biała | 1/2 niedużej główki |
ryż | 150 g |
cebula | 1 duża |
przecier pomidorowy | 500 ml |
bulion | 500 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: