Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gołąbkowa
Kroki postępowania
Warzywa zalewamy 2 litrami wody dodajemy kostkę rosołową i gotujemy do miękkości.
![Krok 1 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa7-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa8-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa9-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa10-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-golabkowa11-2.jpg)
marchew | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
por | 1 szt |
kapusta biała | 1/2 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
ryż | 100 g |
mięso mielone | 1/2 kg |
sól i pieprz | |
ząbek czosnku | 2 szt |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 1 szt |
mąka | |
olej | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: