Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa38-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa39-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa40-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa41-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa42-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-grzybowa43-2.jpg)
grzyby suszone | 250 g |
śmietana 30% | 150 g |
masło | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
makaron łazanki | 200 g |
woda | 2 litry |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: