Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jajeczna mojej babci.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa jajeczna mojej babci. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-jajeczna-mojej-babci5-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa jajeczna mojej babci. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-jajeczna-mojej-babci6-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa jajeczna mojej babci. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-jajeczna-mojej-babci4-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa jajeczna mojej babci. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-jajeczna-mojej-babci3-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa jajeczna mojej babci. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-jajeczna-mojej-babci1-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa jajeczna mojej babci. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-jajeczna-mojej-babci2-2.jpg)
![Krok 7 - Zupa jajeczna mojej babci. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-jajeczna-mojej-babci0-2.jpg)
woda | 1,5 l |
sól | 1 łyżeczka |
ocet | 2 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
ziele angielskie | 4 ziarna |
mleko | 0,5 szkl. |
smietana 18% | 180 g |
mąka | 3 łyżki |
jajko | 8 szt. |
ziemniaki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: