Składniki:
wywar z kości | 500 g |
włoszczyzna | 50 g |
marchew | 50 g |
fasola | 50 g |
kapusta włoska | 50 g |
koncentrat pomidorowy | 5 g |
śmietana | 50 g |
tłuszcz | 10 g |
sól | |
Lane ciasto: | |
mąka | 20 g |
jajko | 2 sztuki |
sól |
wywar z kości | 500 g |
włoszczyzna | 50 g |
marchew | 50 g |
fasola | 50 g |
kapusta włoska | 50 g |
koncentrat pomidorowy | 5 g |
śmietana | 50 g |
tłuszcz | 10 g |
sól | |
Lane ciasto: | |
mąka | 20 g |
jajko | 2 sztuki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: