Składniki:
kalafior | 1 mały |
żeberka wieprzowe | 300 g |
włoszczyzna | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
śmietana 18 proc | 250 ml |
ryż | 3 łyżki |
szczypiorek | 1 pęczek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól i pieprz |
kalafior | 1 mały |
żeberka wieprzowe | 300 g |
włoszczyzna | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
śmietana 18 proc | 250 ml |
ryż | 3 łyżki |
szczypiorek | 1 pęczek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: