Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kapuściano-fasolowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa kapuściano-fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kapusciano-fasolowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa kapuściano-fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kapusciano-fasolowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa kapuściano-fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kapusciano-fasolowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa kapuściano-fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kapusciano-fasolowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa kapuściano-fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kapusciano-fasolowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa kapuściano-fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kapusciano-fasolowa6-2.jpg)
![Krok 7 - Zupa kapuściano-fasolowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-kapusciano-fasolowa7-2.jpg)
fasola Jaś | 1 szklanka |
woda | 2,5 l |
kości schabowe | 70 dkg |
ziele angielskie | 6 ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
marchewki | 2 sztuki |
por | 10 dkg |
seler korzeniowy | 50 g |
ziemniaki | 40 dkg |
kapusta pekińska | 1/4 dużej główki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: