Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA-KREM Z CIECIERZYCY I FASOLKI SZPARAGOWEJ
Kroki postępowania
![Krok 1 - ZUPA-KREM Z CIECIERZYCY I FASOLKI SZPARAGOWEJ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-ciecierzycy-i-fasolki-szparagowej1-2.jpg)
![Krok 2 - ZUPA-KREM Z CIECIERZYCY I FASOLKI SZPARAGOWEJ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-ciecierzycy-i-fasolki-szparagowej2-2.jpg)
![Krok 3 - ZUPA-KREM Z CIECIERZYCY I FASOLKI SZPARAGOWEJ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-krem-z-ciecierzycy-i-fasolki-szparagowej3-2.jpg)
ciecierzyca | 200 g-suchy produkt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
por | 8 cm |
fasolka szparagowa | 300 g-mrożona |
woda | 1 litr |
skórka z cytryny | 1/2 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: