Składniki:
pieczarki | 500 g |
kalafior | 250 g |
rosół wołowy | 1 litr |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 1/4 litra |
mąka | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa |
pieczarki | 500 g |
kalafior | 250 g |
rosół wołowy | 1 litr |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 1/4 litra |
mąka | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: