Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogórkowa.
Zupkę zagęszczamy zawiesiną wody,mąki i śmietany,posypujemy koperkiem.
kość wieprzowa | 50 dag |
ogórek kiszony | 3 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | |
Koperek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
ziemniaki | 0,5 kg |
masło | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
Przyprawa do zup Kucharek- do smaku | |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: