Składniki:
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śmietana | 2/3 szklanki |
ogórki kwaszone | 3 sztuki8 |
ziemniaki | 6 sztuk |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
cukier | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 łyżka |
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śmietana | 2/3 szklanki |
ogórki kwaszone | 3 sztuki8 |
ziemniaki | 6 sztuk |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
cukier | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: