Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa58-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa59-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa60-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa61-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa62-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa64-2.jpg)
![Krok 7 - Zupa pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pieczarkowa63-2.jpg)
pieczarki | 0,75 kg |
cebula biała | 3 szt |
masło | 200 g |
ćwiartki z kurczaka | 2 szt |
woda zimna | 4 l |
Ziele angielskie całe Prymat | 8 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
śmietana 30% | 300 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
włoszczyzna | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 3-4 łyżki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
makaron świderki | 150 g |
woda zimna | 3 l |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: