Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa z pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa pomidorowa z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa pomidorowa z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa pomidorowa z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa pomidorowa z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-pieczarkami5-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa pomidorowa z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-pomidorowa-z-pieczarkami6-2.jpg)
kości schabowe | 300 gram |
woda | 1,5 litra |
por | ok. 12 cm |
marchewki | 2 |
ziemniaki | 3 większe |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
kostka rosołowa | 1 |
rosół warzywny | 1 kostka |
sól | |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: