Składniki:
bulion | 1,5 l |
masło | 1 łyżka |
pieczarki | 20 dag |
bułka paryska | 1/2 szt. |
masło | 1 łyżka |
purée ziemniaczane | 1 łyżka (z torebki) |
mąka | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bulion | 1,5 l |
masło | 1 łyżka |
pieczarki | 20 dag |
bułka paryska | 1/2 szt. |
masło | 1 łyżka |
purée ziemniaczane | 1 łyżka (z torebki) |
mąka | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: