Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna Bouillabaisse
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa rybna Bouillabaisse foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-rybna-bouillabaisse1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa rybna Bouillabaisse foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-rybna-bouillabaisse2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa rybna Bouillabaisse foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-rybna-bouillabaisse3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa rybna Bouillabaisse foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-rybna-bouillabaisse4-2.jpg)
filety z halibuta | 300 g |
krewetki | 300 g |
ziemniaki | 600 g |
pomidory krojone z puszki | 2 szt |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 3 |
por | 1 |
bulion drobiowy | 1 l |
masło | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
kurkuma | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: