Składniki:
seler korzeniowy | 0,5 kg |
ziemniaki | 5 sztuk |
cebula biała | 2 sztuki |
żółtko jajek | 3 sztuki |
mortadela | 25 dag |
sól | do smaku |
mąka | 2 łyżeczki |
masło | 4 łyżeczki |
rosół | 1,5 litra |
ser żółty | 30 dag |
seler korzeniowy | 0,5 kg |
ziemniaki | 5 sztuk |
cebula biała | 2 sztuki |
żółtko jajek | 3 sztuki |
mortadela | 25 dag |
sól | do smaku |
mąka | 2 łyżeczki |
masło | 4 łyżeczki |
rosół | 1,5 litra |
ser żółty | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: