Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowa z wołowymi pulpecikami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa serowa z wołowymi pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-serowa-z-wolowymi-pulpecikami1-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa serowa z wołowymi pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-serowa-z-wolowymi-pulpecikami2-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa serowa z wołowymi pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-serowa-z-wolowymi-pulpecikami3-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa serowa z wołowymi pulpecikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-serowa-z-wolowymi-pulpecikami4-2.jpg)
ćwiartki z kurczaka | 2 sztuki |
włoszczyzna | 1 pęczek (z natką) |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 ziaren |
czosnek ząbki | 2 ząbki |
woda | 3 l |
serek topiony | 300 g (pomieszane różne smaki) |
czosnek ząbki | 3 ząbki |
przyprawa uniwersalna | 1,5 łyżki |
pieprz | do smaku |
łopatka bez kości | 80 dag (wołowa) |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
mąka | do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: