Przepis i sposób przygotowania na: Zupa warzywna
Kroki postępowania
![Krok 1 - Zupa warzywna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-warzywna4-2.jpg)
![Krok 2 - Zupa warzywna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-warzywna5-2.jpg)
![Krok 3 - Zupa warzywna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-warzywna6-2.jpg)
![Krok 4 - Zupa warzywna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-warzywna7-2.jpg)
![Krok 5 - Zupa warzywna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-warzywna8-2.jpg)
![Krok 6 - Zupa warzywna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/zupa-warzywna9-2.jpg)
woda | 2 litry |
porcja rosołowa | 1 sztuka |
włoszczyzna | 1 opakowanie |
ziele angielskie | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziemniaki | 10 sztuk |
brukselka | 2 garści |
cukinia | 1 sztuka |
fasola szparagowa | 2 garści (zielona) |
sól do smaku | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
śmietana | 1/4 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: